Om den virtuella servern

VPN-server är din virtuella plats i en region och stad som du kan välja när du upprättar en säker anslutning. Till exempel kan du välja en specifik plats för när du besöker webbplatser för banker eller sociala medier, eller konfigurera en säker anslutning för specifika webbplatser. Inställningar för säker anslutning som skapats för specifika webbplatser prioriteras framför de inställningar som gjorts för webbplatskategorier.

Du kan också välja de optimala virtuella servrarna för att streama filmer eller ladda ner filer från Internet eller spela spel.

Om du använder programmets Gratisversion kan du bara komma åt en gratisserver. När du använder en gratis server väljer programmet automatiskt platsen för VPN-servern åt dig även om du hade angett en specifik plats för VPN-servern för den valda webbplatsen.

Följande virtuella servrar är för närvarande tillgängliga i Kaspersky VPN Secure Connection.

Du kan endast använda denna funktionalitet om du har rätt att använda respektive tjänst och dess innehåll och om du följer tredje parts rättigheter och tillämplig lag. Mer om begränsningar för programanvändning.